Uutiset

9.4.2018HAUDANHOIDOT KESÄKSILue lisää »14.3.2018Viikko 16: 18-22.4. Juha Karhulahti VetelissäLue lisää »13.3.2018Tiedoksi 50-v. sitten konfirmoidutLue lisää »

Yhteystiedot

Vetelin seurakunta
Räyringintie 10
69730 Tunkkari
Kirkko, Torpantie 130, 69700 Veteli
Seurakuntatalo, Torpantie 129, 69700 Veteli

kuoro.jpgJumalanpalvelus ja musiikkityö

Ilosanoma Jeesuksesta on tarkoitettu kaikille ihmisille. Seurakunnan päätapahtuma on sunnuntaisin klo 10 jumalanpalvelus kotikirkossa. Seurakunnassamme on monenlaisia kokoontumisia: hartaushetkiä, opetusta, ehtoollishartauksia, seuroja, musiikkitilaisuuksia, eri herätysliikkeiden järjestämiä tilaisuuksia, eri ryhmien kokoontumisia ym. Kotiseurakunnasta saat keskusteluapua ja sielunhoitoa elämän iloissa ja suruissa.

Seurakunnan musiikkitoimintaa pidetään esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Musiikilla on sellainen voima, joka vaikuttaa tahtoon. Harrastustoiminta on ilmaista ja vapaaehtoista, mutta toimintaan ryhtymisen jälkeen jokaiselta odotetaan tiettyä sitoutumista harrastukseen ja palveluun. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, juhlassa ja arjessa eri tapahtumissa. Harjoituksia pidämme pääsääntöisesti viikoittain. Eri kuorojen kokoontumisajat ovat kirkollisissa ilmoituksissa.

Kuorot

Seurakunnan kuorojen - kirkkokuoro ja kvartetti, Vivace  – ohella paikkakunnan monet kuorot ja lauluryhmät ovat olleet palvelemassa evankeliumin työssä. Kirkkokuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla.