konsertit ja musiikkiviikko

Vuoden aikana seurakunnassa järjestetään konsertteja sekä seurakunnan että muiden toimijoiden puolesta, ja kesällä heinä-elokuussa Vetelin Irtanaisviikkojen toimesta. Seuraa kirkollisia ilmoituksia! Vetelin seurakunnan musiikkiviikko on keväisin huhtikuussa. Vuonna 2020 nämä viikot ovat peruutettu. Joitakin tilaisuuksia järjestämme koronatilanne huomioiden:

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia, joita voimme järjestää koronatilanne huomioiden:

- Vetelin kirkossa torstaisin klo 19 iltahartaus. Voit kuunnella hartauden nettiradiosta (www.vetelinseurakunta.fi). Katso tarkemmin tämän nettisivun Kirkolliset ilmoitukset-kohdasta!

- pe 30.10. klo 19 Vetelin kirkossa Duruflen säveltämä Requiem (kuolinmessu). Esiintyjinä 4 laulajaa sekä uruissa Matti Pohjoisaho

- la 7.11. klo 19 Vetelin kirkossa sellisti-laulaja Seeli Toivion konsertti. Seeli palvelee myös su 8.11. klo 10 messussa Vetelin kirkossa

- pe 27.11. klo 19 Vetelin kirkossa Mustarastas-yhtyeen konsertti

- to 17.12. klo 19 Vetelin kirkossa Joulujazzkonsertti, Mathias Sandberg & Mariah Hortans Duo