konsertit ja musiikkiviikko

Vuoden aikana seurakunnassa järjestetään konsertteja sekä seurakunnan että muiden toimijoiden puolesta, ja kesällä heinä-elokuussa Vetelin Irtanaisviikkojen toimesta. Seuraa kirkollisia ilmoituksia! Vetelin seurakunnan musiikkiviikko on keväisin huhtikuussa. Keväällä 2019 vietetään musiikkiviikkoa jo 30. kerran, ja musiikkiviikko on 1. - 7.4.2019. Ohjelmassa on kirkkokonsertteja, mm. Konevitsa-kvartetin konsertti, kuorokavalkadi ja Terttu Iso-Ojan & Tea Polson konsertti.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia:

-          su 12.5. klo 19 Vetelin kirkossa Vetelin poikakuoron järjestämä Äitienpäiväkonsertti,     johtaa Simo Kangas

-          to 16.5. klo 18.30 Vetelin seurakuntatalolla Keski-Pohjanmaan konservatorion oppilaskonsertti

-          su 26.5. klo 19 Vetelin kirkossa Keski-Pohjanmaan maakuntakuoron konsertti, johtaa Simo Kangas

-          su 26.5. klo 19 Kaustisen kirkossa veteliläisten toimesta Riemumessu

-          su 2.6. klo 10 Vetelin kirkossa Piispanmessu, saarnaa uusi piispamme Jukka Keskitalo, maallikkokoululaisten siunaaminen