konsertit ja musiikkiviikko

Vuoden aikana seurakunnassa järjestetään konsertteja sekä seurakunnan että muiden toimijoiden puolesta, ja kesällä heinä-elokuussa Vetelin Irtanaisviikkojen toimesta. Seuraa kirkollisia ilmoituksia! Vetelin seurakunnan musiikkiviikko on keväisin huhtikuussa. Vuonna 2020 nämä viikot ovat peruutettu. Joitakin tilaisuuksia järjestämme koronatilanne huomioiden:

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia, joita voimme järjestää koronatilanne huomioiden:

- Vetelin kirkossa torstaisin klo 18.30 musiikkituokio ja klo 19 kesäillan hartaus. Voit kuunnella nämä nettiradiosta (www.vetelinseurakunta.fi) tai

tulemalla kirkkoon! Katso tarkemmin tämän nettisivun Kirkolliset ilmoitukset-kohdasta!

- kirkossa la 11.7. klo 19 Kvintetoilla kesään!-konsertti. Voit kuunnella tämän konsertin tulemalla kirkkoon tai kuulemalla nettiradiosta. Ohjelmassa

Mozartin ja Brahmsin jousikvintetot. Soittajina viulistit Hanna Parviainen ja Saana Parviainen, alttoviulistit Hanna Pakkala ja Elina Heikkinen sekä

sellisti Ulla Lampela. Konsertissa on pieni väliaika. Ohjelma 15 / 10 €, tervetuloa!