Musiikkinäytelmä Tuhlaajapoika Vetelin urheilutalolla

la 30.10. klo 19.00

Vetelin urheilutalo

Lohjan Vivamon näytelmäryhmä esittää musiikkinäytelmän Tuhlaajapoika Musiikkinäytelmä perustuu yhteen Jeesuksen tunnetuimmista vertauksista. Tuhlaajapoika, nuorempi kahdesta veljeksestä, lähtee isän kodista vieraalle maalle ja vaatii mukaansa puolet isän omaisuudesta. Näytelmän teemat ovat ikiaikaisia: Isän suhde kahteen erilaiseen lapseen ja luopumisen kipu lapsen astuttua kodin vaikutuspiiristä tuntemattomaan tulevaisuuteen. Kahden erilaisen lapsen itsenäistyminen vahvasta isähahmosta ja sisarkateus. Ahneus ja hyväksikäyttö ihmissuhteissa. Ja todellinen, kestävä rakkaus, joka jaksaa odottaa ja toivoa silloinkin, kun kaikkien muiden toivo alkaa jo hiipua. Ohjaus: Matias Nyman, käsikirjoitus ja laulujen sanat: Anna-Mari Kaskinen, sävellykset: Tommi Kalenius, musiikin sovitus: Matteus Mykkänen. Ohjelman kesto n. 1 h.

Lohjan Vivamon näytelmäryhmä esittää musiikkinäytelmän Tuhlaajapoika 
Musiikkinäytelmä perustuu yhteen Jeesuksen tunnetuimmista vertauksista. Tuhlaajapoika, nuorempi kahdesta veljeksestä, lähtee isän kodista vieraalle maalle ja vaatii mukaansa puolet isän omaisuudesta. Näytelmän teemat ovat ikiaikaisia: Isän suhde kahteen erilaiseen lapseen ja luopumisen kipu lapsen astuttua kodin vaikutuspiiristä tuntemattomaan tulevaisuuteen. Kahden erilaisen lapsen itsenäistyminen vahvasta isähahmosta ja sisarkateus. Ahneus ja hyväksikäyttö ihmissuhteissa. Ja todellinen, kestävä rakkaus, joka jaksaa odottaa ja toivoa silloinkin, kun kaikkien muiden toivo alkaa jo hiipua.
Ohjaus: Matias Nyman, käsikirjoitus ja laulujen sanat: Anna-Mari Kaskinen, sävellykset: Tommi Kalenius, musiikin sovitus: Matteus Mykkänen. Ohjelman kesto n.  1 h.