Takaisin Kotipesään -tapahtuma

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna on seurakunnassamme tavoittavan työn tapahtuma: Takaisin Kotipesään. Tapahtumassa on aina ollut joku tai joitakin uskoa tunnustavia tunnettuja henkilöitä. Vuosien varrella tapahtumassa ovat mukana olleet mm.  Anne Pohtamo, Kari Hakala, Mika Myllylä, Juha Tapio, Sakari Orava, Tuula Portin, Juha Väätäinen ym. Tapahtuma tunnetaan paikkakunnallamme ja se on koonnut vuosittain hyvin väkeä.

Tapahtumaan kuuluu myös tilaisuuden jälkeen iltapalaa ja yhdessä olemista srk-talolla.

Tänä vuonna tapahtuma on 25.-28.10. To 25.10. klo 19 kirkossa mukana on juuri luistelu-uransa päättänyt huippu-urheilija, Mika Poutala, la 27.10. klo 19 kirkossa on mm. koomikko Mikko Vaismaa. Su 28.10. klo 10 on Suomalainen Messu kirkossa, siinä mukana suuri projektikuoromme ja soitinryhmä.

Suomalainen messu