Takaisin Kotipesään -tapahtuma

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna on seurakunnassamme tavoittavan työn tapahtuma: Takaisin Kotipesään. Tapahtumassa on aina ollut joku tai joitakin uskoa tunnustavia tunnettuja henkilöitä. Vuosien varrella tapahtumassa ovat mukana olleet mm.  Anne Pohtamo, Kari Hakala, Mika Myllylä, Juha Tapio, Sakari Orava, Tuula Portin, Juha Väätäinen ym. Tapahtuma tunnetaan paikkakunnallamme ja se on koonnut vuosittain hyvin väkeä.

Tapahtumaan kuuluu myös tilaisuuden jälkeen iltapalaa ja yhdessä olemista srk-talolla.

Vuonna 2018 tapahtumaa vietettiin 25.-28.10. Mukana olivat mm. juuri luistelu-uransa päättänyt huippu-urheilija Mika Poutala ja koomikko Mikko Vaismaa. Sunnuntaina vietettiin kirkossa Suomalaista Messua, jossa mukana oli suuri projektikuoromme ja soitinryhmä.

Suomalainen messu