konsertit ja musiikkiviikko

Vuoden aikana seurakunnassa järjestetään konsertteja sekä seurakunnan että muiden toimijoiden puolesta, ja kesällä heinä-elokuussa Vetelin Irtanaisviikkojen toimesta. Seuraa kirkollisia ilmoituksia! Vetelin seurakunnan musiikkiviikko on keväisin huhtikuussa. Vuonna 2021 nämä viikot ovat peruutettu. Joitakin tilaisuuksia järjestämme koronatilanne huomioiden:

Tilaisuudet ovat (pääosin) kuunneltavissa nettiradiosta www.vetelinseurakunta.fi. Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia, joita voimme järjestää koronatilanne huomioiden:

- Vetelin kirkossa torstaisin klo 19 viikkohartaus (kesällä kesäillan hartaus). Voit kuunnella hartauden nettiradiosta (www.vetelinseurakunta.fi). Katso tarkemmin tämän nettisivun Kirkolliset ilmoitukset-kohdasta!

- su 19.12.2021 klo 15 Vetelin kirkossa Joulujazzkonsertti, Mathias Sandberg & Mariah Hortans Duo