konsertit ja musiikkiviikko

Vuoden aikana seurakunnassa järjestetään konsertteja sekä seurakunnan että muiden toimijoiden puolesta, ja kesällä heinä-elokuussa Vetelin Irtanaisviikkojen toimesta. Seuraa kirkollisia ilmoituksia! Vetelin seurakunnan musiikkiviikko on keväisin huhtikuussa. Vuonna 2020 nämä viikot ovat peruutettu. Joitakin tilaisuuksia järjestämme koronatilanne huomioiden:

Tilaisuudet ovat (pääosin) kuunneltavissa nettiradiosta www.vetelinseurakunta.fi. Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia, joita voimme järjestää koronatilanne huomioiden:

- Vetelin kirkossa torstaisin klo 19 iltahartaus. Voit kuunnella hartauden nettiradiosta (www.vetelinseurakunta.fi). Katso tarkemmin tämän nettisivun Kirkolliset ilmoitukset-kohdasta!

- pe 27.11. klo 19 Vetelin kirkossa Mustarastas-yhtyeen konsertti

- to 17.12. klo 19 Vetelin kirkossa Joulujazzkonsertti, Mathias Sandberg & Mariah Hortans Duo

- pe 25.12. klo 19 Vetelin kirkossa Vetelin poikakuoron joulukonsertti, johtaa Simo Kangas

- ma 28.12. klo 19 Vetelin kirkossa Joulukonsertti, Maiju Heikkilä, mezzosopraano ja Matti Pohjoisaho, urut