Nuorten toiminta

Nuortenillat

Nuorteniltoja pidetään perjantaisin Mäntyristillä ja Halsuan seuriksella klo 19-22.

Nuortenillat tarjoavat mukavaa yhdessäoloa, pelaamista, musiikin kuuntelua ja tietenkin kohtaamisia.

Nuortenilloissa pohdiskellaan ajankohtaisia asioita, viivytään hetki Raamatun sanoman äärellä, keskustellaan mieleen nousevista kysymyksistä, työskennellään ryhmissä, leikitään ja hiljennytään hartauteen. Nuortenilloista rippikoululaiset saavat merkinnän. Katso paikka tarkemmin kirkollisista ilmoituksista tai liity nuorten WhatsApp-ryhmään.

Leirit, retket ja tapahtumat

Syksyisin ja keväisin pidetään nuorten leiri tai yönuortenilta. Teemme retken Maata Näkyvissä-festareille ja lähiseurakuntien konserttitapahtumiin.

Isostoiminta

Rippikoulun käyneitä kutsutaan mukaan isoskoulutukseen. Isoskoulutus kestää reilun puoli vuotta ja se koostuu iltakokoontumisista ja osalistumisesta nuorten toimintaan. Isoskoulutuksen käyneet toimivat isosina rippi- ja lastenleireillä.