urut

Musiikkitoiminta

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain.

Katso toimintaamme: kirkollisissa ilmoituksissa (Perhonjokilaakso- ja Keskipohjanmaa-lehdissä), seurakunnan nettisivulla (www.vetelinseurakunta.fi) ja Vetelin seurakunta Facebookissa. Tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Musiikkiryhmät ja kuorot

Viikkohartaudet jatkuvat Vetelin kirkossa torstaisin klo 19. Hartauksia voit seurata netin kautta osoitteessa www.vetelinseurakunta.fi.

Lapsikuoro Vivace harjoittee keskiviikkoisin klo 14 - 14.30 keskuskoululla Muksulassa, luokassa opetustila 7. Innokkaat alakouluikäiset laulajat, tervetuloa! Tuo kaverisikin mukaan! Lisätietoja Minnalta p. 050-4455202. Huom! Vivace on tämän kevään tauolla.

Tervetuloa iloiseen Vetelin kirkkokuoroon! Harjoittelemme Vetelin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.45, eikä turvavälejä ole unohdettu. Tule mukaan!

Projektikuoro jatkuu ehkä maaliskuussa 2021, seuraa ilmoittelua!

Tule rohkeasti mukaan, juuri sinua tarvitaan!

Hae virsikirjasta

Virren numero