Musiikkitoiminta

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain. Katso lisää kirkollisista ilmoituksista ja tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Musiikkiryhmät ja kuorot

Seurakunnan kirkkokuoron ohella paikkakunnan monet kuorot, laulu- ja soitinryhmät sekä laulajat ja soittajat ovat palvelemassa evankeliumin työssä.

Muskari eli musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille aikuisen kanssa. Muskari kokoontuu torstaisin Mäntyristillä klo 10.30 - 11. Tervetuloa yhdessä leikkimään ja laulamaan, lopuksi on mehutarjoilu :)

Kirkkokuoron harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18 - 19.30 Vetelin seurakuntatalolla, tervetuloa mukaan!

Seurakuntakuoro alkaa keväällä 2019 kinkereiden jälkeen. Teimme viimeksi yhdessä Lasse Heikkilän Suomalaisen messun, ja ensi maaliskuussa aloitamme uuden messun opettelun. Projektina tietyn ajanjakson toimiva seurakuntakuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulajille, ja soittajia tarvitsemme myös. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan!