Jumalanpalvelus ja musiikkityö

Ilosanoma Jeesuksesta on tarkoitettu kaikille ihmisille. Seurakunnan päätapahtuma on sunnuntaisin klo 10 jumalanpalvelus kotikirkossa. Seurakunnassamme on monenlaisia kokoontumisia: hartaushetkiä, opetusta, ehtoollishartauksia, seuroja, musiikkitilaisuuksia, eri herätysliikkeiden järjestämiä tilaisuuksia, eri ryhmien kokoontumisia ym. Kotiseurakunnasta saat keskusteluapua ja sielunhoitoa elämän iloissa ja suruissa.

Seurakunnan musiikkitoimintaa pidetään esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Musiikilla on sellainen voima, joka vaikuttaa tahtoon. Harrastustoiminta on ilmaista ja vapaaehtoista, mutta toimintaan ryhtymisen jälkeen jokaiselta odotetaan tiettyä sitoutumista harrastukseen ja palveluun. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, juhlassa ja arjessa eri tapahtumissa. Harjoituksia pidämme pääsääntöisesti viikoittain. Eri kuorojen kokoontumisajat ovat kirkollisissa ilmoituksissa.

Kuorot

Seurakunnan kuorojen - kirkkokuoro ja kvartetti, Vivace  – ohella paikkakunnan monet kuorot ja lauluryhmät ovat olleet palvelemassa evankeliumin työssä. Kirkkokuoron harjoitukset keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalolla.