Musiikkitoiminta

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain.

Katso toimintaamme: kirkollisissa ilmoituksissa (Perhonjokilaakso- ja Keskipohjanmaa-lehdissä), seurakunnan nettisivulla (www.vetelinseurakunta.fi) ja Facebookissa. Tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Musiikkiryhmät ja kuorot

9.7. saakka voit vielä kuunnella Musiikkituokioita Vetelin kirkosta torstaisin klo 18.30 Vetelin seurakunnan kotisivulta osoitteessa www.vetelinseurakunta.fi. Voit tulla kirkkoonkin kuulolle!

Kesäillan hartaudet jatkuvat kirkossa torstaisin klo 19 samaan tapaan kuin yllä. Viimeinen päivähartaus kirkosta on keskiviikkona 24.6.2020 klo 14.

Syksyllä 2020 pyrimme aloittamaan lapsikuoro Vivacen ja Vetelin kirkkokuoron harjoitukset koronatilanne huomioiden.

Kuule minun ääneni -Projektikuoro alkaa kesäkuussa 2020 WhatsAppin kautta. Minna-kanttori lähettää laulut puhelimella WhatsApp-viestinä. Voit tulla mukaan lähettämällä oman puhelinnumerosi kanttorille numeroon 050-4455202. Harjoittelemme Pekka Simojoen Kuule minun ääneni -messua, joka löytyy YouTubestakin. Kuule minun ääneni -messu on Vetelin kirkossa Takaisin kotipesään-viikonloppuna sunnuntaina 25.10.2020 klo 10.