Musiikkitoiminta

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain.

Katso toimintaamme: kirkollisissa ilmoituksissa (Perhonjokilaakso- ja Keskipohjanmaa-lehdissä), seurakunnan nettisivulla (www.vetelinseurakunta.fi) ja Facebookissa. Tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Musiikkiryhmät ja kuorot

Iltahartaudet jatkuvat Vetelin kirkossa torstaisin klo 19. Hartauksia voit seurata netin kautta osoitteessa www.vetelinseurakunta.fi

Lapsikuoro Vivace harjoittee keskiviikkoisin klo 14 - noin 14.30 keskuskoululla Muksulassa, luokassa opetustila 7. Innokkaat alakouluikäiset laulajat, tervetuloa! Tuo kaverisikin mukaan! Lisätietoja Minnalta p. 050-4455202.

Tervetuloa iloiseen Vetelin kirkkokuoroon! Harjoittelemme Vetelin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.45, eikä turvavälejä ole unohdettu. Tule mukaan!

Kuule minun ääneni -Projektikuoro. Harjoittelemme parhaillaan Pekka Simojoen Kuule minun ääneni -messua, joka löytyy YouTubestakin. Ehdit vielä mukaan! Seuraa kirkollisia ilmoituksia ja / tai ota yhteyttä Minna-kanttoriin (050-4455202), niin pääset messun WhatsApp-listalle, jossa on enemmän infoa. KAIKENIKÄISET, TERVETULOA MUKAAN! Kuule minun ääneni -messu on Vetelin kirkossa sunnuntaina 25.10.2020 klo 10.