Musiikkitoiminta

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain. Katso lisää kirkollisista ilmoituksista ja tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

Musiikkiryhmät ja kuorot

Seurakunnan kirkkokuoron ohella paikkakunnan monet kuorot, laulu- ja soitinryhmät sekä laulajat ja soittajat ovat palvelemassa evankeliumin työssä.

Kirkkokuoron harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18 - 19.30 Vetelin seurakuntatalolla, tervetuloa mukaan!

Hiljaisuuden messu-projektikuoro alkoi 6.3.2019 ja jatkuu syksyllä syyskuun alusta, ja ehdit hyvin vielä syksyllä mukaan! Teimme viimeksi yhdessä Lasse Heikkilän Suomalaisen messun, ja maaliskuussa 2019 aloitimme uuden messun, eli Pidä minusta kiinni, Hiljaisuuden lauluja -messun opettelun. Projektina tietyn ajanjakson toimiva projektikuoro on tarkoitettu kaikenikäisille laulajille, ja soittajia tarvitsemme myös. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan!