urut

M u s i i k k i t o i m i n t a

Seurakunnan musiikkitoiminta on esillä kaikkialla, missä evankeliumia sanoin ja sävelin julistetaan. Lahjoillamme palvelemme jumalanpalveluksissa, messuissa eli ehtoollisjumalanpalveluksissa, juhlan ja arjen eri tapahtumissa. Kokoonnumme harjoittelemaan pääsääntöisesti viikoittain.

Katso toimintaamme: kirkollisissa ilmoituksissa (Perhonjokilaakso- ja Keskipohjanmaa-lehdissä), seurakunnan nettisivulla (www.vetelinseurakunta.fi) ja Vetelin seurakunnan Facebookissa. Tule rohkeasti mukaan musiikkitoimintaan!

M u s i i k k i r y h m ä t  ja  k u o r o t

Viikkohartaudet (kesällä kesäillan hartaudet) jatkuvat Vetelin kirkossa torstaisin klo 19. Hartauksia voit seurata netin kautta osoitteessa www.vetelinseurakunta.fi.

Lapsikuoro Vivace harjoittee keskiviikkoisin klo 14 - 14.30 keskuskoululla Muksulassa, luokassa opetustila 7. Innokkaat alakouluikäiset laulajat, tervetuloa! Tuo kaverisikin mukaan! Lisätietoja Minnalta p. 050-4455202. Huom! Vivace on tämän kevään tauolla.

Tervetuloa iloiseen Vetelin kirkkokuoroon! Harjoittelemme Vetelin seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.45, eikä turvavälejä ole unohdettu. Tule mukaan!

Projektikuoro jatkuu ehkä elokuussa 2021, seuraa ilmoittelua!

Tule rohkeasti mukaan, juuri sinua tarvitaan! Terveisin kanttori Minna Kalliokoski / Vetelin seurakunta, p. 050-4455202

Hae virsikirjasta

Virren numero