Leirit, tapahtumat

Lasten päiväleiriviikko

eskarin käyneille - n. 10 vuotiaille ma-pe 6.-10.6.

Päiväleiri on turvallista ja mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä pienille koululaisille. Leiriviikon aikana leikitään ja pelaillaan Mäntyristillä, askarrellaan, pelaillaan pihapelejä ja tehdään pieniä retkiä lähiympäristöön.

Ruoka tuodaan Keskuskoululta ja päivään kuuluu myös välipala.

Leiripäivät alkavat klo 9.30 ja päättyvät 14.30. Mikäli lapsella on koulussa avustaja, tarvitaan avustaja myös leiripäiviin. Leirillä mukana ovat Maria Mortensen, Jaana Niininen, Julia Tuomisto ja neljä isosta.

Leiriviikon hinta on 20 €/lapsi.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset ti 24.5. mennessä Maria Mortensenille p. 040 75 45 498.

Kesäleiri Aittaniemessä

9-14 vuotiaille ma-ke 20.-22.6.

Kesäleirillä vietetään yhdessä mukavia leirihetkiä uiden, seikkaillen, hiljentyen ja leiritunnelmasta nauttien.

Leirillä mukana ovat Maria Mortensen, Jaana Niininen, Matti Kuusela, Reeta Rautiainen ja viisi isosta.

Leirimaksu on 20 €/leiriläinen. Sisaralennus 5 €.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset ma 6.6. mennessä Maria Mortensenille p. 040 75 45 498.

Päiväleiriviikon ja kesäleirin toteuttavat yhteistyössä Vetelin kunta, 4H sekä Vetelin seurakunta.

Tapahtumat

Lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista saat tietoa seurakunnan kirkollisista ilmoituksista ja kotisivuilta.