Ihmissuhteet

Ihmissuhteissa ei aina ole helppoa. Erilaiset tunteet ja vaikeatkin tilanteet kuuluvat elämään. Haastavatkin solmut voivat avautua, kun asian voi jakaa ja sitä voi yhdessä pohtia ammattilaisen avulla. 

Perheneuvonta

Perheneuvonta on kirkon erityistyömuoto, joka toimii ammattilaisten antamalla avulla perheen kysymyksissä ja henkilökohtaisissa asioissa.

Keski-Pohjanmaan perheasianneuvottelukeskus toimii Kokkolassa ja tarjoaa keskusteluapua parisuhteen ja perheen kysymyksissä sekä elämän kriisitilanteissa. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Perheasiain neuvottelukeskukseen voi tulla yksin tai puolison tai jonkun muun perheenjäsenen kanssa.

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet

Puolisosta eroaminen on prosessi, joka pitää sisällään monia vaiheita ja usein syviä ja vaikeita tunteita.

Ero on monivaiheinen prosessi

Keski-Pohjanmaan perheasiain neuvottelukeskus

Kauppatori 2, 3. kerros

67100 Kokkola

Ajanvaraus ma - pe 8 - 12

p. 050 3147 464

http://www.kokkolansuomalainenseurakunta.fi/apua_elamaan/perheneuvontaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

Jos joudut kohtaamaan omassa kodissasi väkivaltaa, älä jää asian kanssa yksin.

Myös perheväkivalta on ihmisoikeusrikkomus

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

erisuuntaan katsovat linnut