Kuorot ja soitinryhmät

Muskaria eli musiikkileikkikoulua pitää Jaana Niininen Vetelin päivähoitopaikoissa.

Lasten lauluryhmä Vivace on aloittamassa uudelleen toimintaansa syksyllä 2020. Vivace on alakouluikäisten lauluryhmä. Vivacessa laulamme, leikimme, soitamme ja kerromme hyviä juttuja unohtamatta kaikkein tärkeintä laulun aihetta! Lisätietoja antaa kanttori Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 tai minna.kalliokoski@evl.fi. Ota yhteyttä, jos lapsesi haluaa laulamaan!

Keskiviikkoisin klo 18.15 – 19.45 Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla, osoitteessa Torpantie 129. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat iloiseen ja rentoon kirkkokuoroon! Pyrimme palvelemaan kirkossa jumalanpalveluksessa laulaen kerran kuussa. Lisäksi laulamme konserteissa ja muissa juhlatilanteissa, ja joskus tehdään pieniä lauluretkiäkin. Katsotaan syksyllä 2020 miten voimme jatkaa koronatilanteesta riippuen.

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Tammikuussa meillä on jo perinteeksi muodostunut Riemumessu, johon tarvitsemme soittajia mukaan. Kesäkuussa järjestämme Kansanlaulukirkon yhdessä Perhon seurakunnan kanssa. Siihenkin kokoamme soitinyhtyeen ja mahdollisesti esilauluryhmän. Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä Minna-kanttoriin 050-4455202, niin sovitaan asiasta tarkemmin!

Seurakunnassamme toimii keväällä ja syksyllä projektikuoro. Projektikuoro on projektinomaisesti kokoontuva kuoro, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita laulamaan! Ainoa ehto on osata lukea. Kuoron kokoonpano vaihtelee hiukan vuosittain.

Aloitamme harjoitukset uutta messua opetellen normaalisti keväällä maaliskuun alussa ja jatkamme harjoituksia elokuun lopussa. Soitinyhtye tulee mukaan syksyllä. Siihen voit tulla soittamaan ottamalla yhteyttä kanttoriin.

Tällä hetkellä, kesällä 2020, on suunnitelma, että opettelemme Pekka Simojoen Kuule minun ääneni -messun 25.10. klo 10 sunnuntaita varten. Minna-kanttori lähettää pitkin kesää nuotit ja laulut WhatsAppin kautta, koska emme ole voineet kokoontua koronan tultua. Ilmoita Minnalle numeroon 050-4455202, jos haluat mukaan postituslistalle, niin voit itse omaan tahtiisi opetella lauluja syksyä varten!

Olemme jo ennen opetelleet Suomalaisen messun ja Hiljaisuuden messun. Ne on vietetty Vetelin kirkossa, mutta kutsuja on sadellut naapuriseurakuntiinkin, joissa olemme vierailleet näitä messuja "esittämässä". Jos kiinnostuit, hyppää mukaan!