Kuorot ja soitinryhmät

 

Muskaria eli musiikkileikkikoulua pitää Jaana Niininen Vetelin päivähoitopaikoissa.

 

 

Lapsikuoro Vivace on alakouluikäisten lauluryhmä. Tällä hetkellä Vivace on tauolla laulajien vähyyden vuoksi. Haluaisiko lapsesi laulaa ryhmässä? Ota yhteyttä! Infoa kuorosta antaa kanttori Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 tai minna.kalliokoski@evl.fi. 

 

 

Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla, osoitteessa Torpantie 129, keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.45!

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat iloiseen ja rentoon kirkkokuoroon! Laulamme jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa juhlatilanteissa, ja joskus teemme pieniä lauluretkiäkin. 

 

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Lokakuussa meillä on jo perinteeksi muodostunut Riemumessu, johon tarvitsemme soittajia mukaan.

Kesällä järjestämme Kansanlaulukirkon yhdessä Perhon seurakunnan kanssa. Siihenkin kokoamme soitinyhtyeen ja mahdollisesti esilauluryhmän.

Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin laulamaan ja soittamaan tai esilaulajaksi. Ota rohkeasti yhteyttä Minna-kanttoriin 050-4455202, niin sovitaan asiasta tarkemmin!

 

Seurakunnassamme toimii keväällä ja syksyllä projektikuoro. Projektikuoro on projektinomaisesti kokoontuva kuoro, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita laulamaan! Ainoa ehto on osata lukea. Kuoron kokoonpano vaihtelee hiukan vuosittain.

Aloitamme harjoitukset uutta messua opetellen normaalisti keväällä maaliskuun alussa ja jatkamme harjoituksia elokuun lopussa. Soitinyhtye tulee mukaan syksyllä. Siihen voit tulla soittamaan ottamalla yhteyttä kanttoriin, p. 050-4455202.

Olemme jo opetelleet Suomalaisen messun, Hiljaisuuden messun ja Kuule minun ääneni -messun. Ne on vietetty Vetelin kirkossa, mutta kutsuja on sadellut naapuriseurakuntiinkin, joissa olemme vierailleet näiden messujen kanssa. Jos kiinnostuit messujen opettelusta, hyppää mukaan!

 

Vetelin Projektikuoron harjoitukset jatkuvat tammikuun 2022 lopulla, seuraa ilmoittelua! Harjoittelemme silloin Pekka Simojoen säveltämää Afrikkalaista gospelmessua, jota vietämme su 20.3.2022 Vetelin kirkossa. Tervetuloa mukaan, kaikenikäiset lapsista mummuihin ja tutiin!