Kuorot ja soitinryhmät

Muskaria pitää Jaana Niininen.

Lasten lauluryhmä Vivace ei kokoonnu tällä hetkellä. Ota yhteyttä Minna-kanttoriin, jos alakouluikäiset (0 - 6.lk.) lapsesi haluaisivat laulaa ryhmässä!

Keskiviikkoisin klo 18 – 19.30 Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat iloiseen ja rentoon kirkkokuoroon!

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Keväisin pidämme Riemumessun ja mm. siihen tarvitsemme soittajia mukaan. Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassamme toimii keväällä ja syksyllä projektikuoro. Maaliskuussa 2019 aloitimme Hiljaisuuden messun opettelun. Jatkamme syyskuun alussa harjoituksia, joten ehdit vielä hyvin mukaan! Tule laulamaan lapsesi, nuoresi tai naapurisi kanssa, kaikenikäiset ovat tervetulleita! Seuraava "esiintyminen" on Vetelin kirkossa sunnuntaina 27.10.2019 klo 10, jolloin vietämme Takaisin kotipesään-tapahtuman ehtoollisjumalanpalvelusta Hiljaisuuden messuna. Jos haluat kuunnella näitä lauluja etukäteen, ne löytyvät Youtubesta Pidä minusta kiinni, Hiljaisuuden lauluja -kohdasta. Lisätietoja: kanttori Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 (minna.kalliokoski@evl.fi).