Muskari, kuorot ja soitinryhmät

Muskari eli musiikkileikkikoulu kokoontuu torstaisin klo 10.30 - 11 Mäntyristillä. Tervetuloa iloiseen joukkoon alle kouluikäiset lapset leikkimään ja laulamaan aikuisen kanssa! Muskarihetken lopuksi on mehutarjoilu. Muskari on ilmainen. Lisätietoja saat kanttorilta p. 050-4455202.

Lasten lauluryhmä Vivace ei kokoonnu tällä hetkellä. Ota yhteyttä Minna-kanttoriin, jos alakouluikäiset (0 - 6.lk.) lapsesi haluaisivat laulaa ryhmässä!

Keskiviikkoisin klo 18 – 19.30 Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat iloiseen ja rentoon kirkkokuoroon!

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Keväisin pidämme Riemumessun ja mm. siihen tarvitsemme soittajia mukaan. Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassamme toimii myös projektikuoro. Seuraava esiintyminen on Vetelin kirkossa sunnuntaina 28.10.2018.  Lisätietoja: Jaana Niininen / Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 (minna.kalliokoski@evl.fi).

Keväällä aloitamme taas uuden projektin, nyt seurakuntakuoron nimellä. Siihen ovat tervetulleita kaikenikäiset laulajat vauvasta vaariin! Harjoitukset alkavat maaliskuussa 2019 kinkereiden jälkeen, seuraa ilmoittelua ja hyppää mukaan!