Kuorot ja soitinryhmät

 

Muskaria eli musiikkileikkikoulua pitää Jaana Niininen Vetelin päivähoitopaikoissa.

 

 

Lapsikuoro Vivace on alakouluikäisten lauluryhmä. Kokoonnumme keskuskoulun Muksulassa keskiviikkoisin klo 14 - noin 14.30. Vivacessa laulamme, leikimme, soitamme ja kerromme hyviä juttuja unohtamatta kaikkein tärkeintä laulun aihetta! Infoa kuorosta antaa kanttori Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 tai minna.kalliokoski@evl.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja! Tervetuloa lapset ja kaverikin pääsee mukaan!

 

 

Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla, osoitteessa Torpantie 129, keskiviikkoisin klo 18.15 - 19.45. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat iloiseen ja rentoon kirkkokuoroon! Laulamme jumalanpalveluksissa, konserteissa ja muissa juhlatilanteissa, ja joskus teemme pieniä lauluretkiäkin. Näin korona-aikana muistamme tietenkin turvavälit ja käsihygienian. 

 

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Tammikuussa meillä on jo perinteeksi muodostunut Riemumessu, johon tarvitsemme soittajia mukaan.

Kesäkuussa järjestämme Kansanlaulukirkon yhdessä Perhon seurakunnan kanssa. Siihenkin kokoamme soitinyhtyeen ja mahdollisesti esilauluryhmän.

Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä Minna-kanttoriin 050-4455202, niin sovitaan asiasta tarkemmin!

 

Seurakunnassamme toimii keväällä ja syksyllä projektikuoro. Projektikuoro on projektinomaisesti kokoontuva kuoro, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita laulamaan! Ainoa ehto on osata lukea. Kuoron kokoonpano vaihtelee hiukan vuosittain.

Aloitamme harjoitukset uutta messua opetellen normaalisti keväällä maaliskuun alussa ja jatkamme harjoituksia elokuun lopussa. Soitinyhtye tulee mukaan syksyllä. Siihen voit tulla soittamaan ottamalla yhteyttä kanttoriin, p. 050-4455202.

Olemme jo opetelleet Suomalaisen messun, Hiljaisuuden messun ja Kuule minun ääneni -messun. Ne on vietetty Vetelin kirkossa, mutta kutsuja on sadellut naapuriseurakuntiinkin, joissa olemme vierailleet näitä messuja "esittämässä". Jos kiinnostuit messujen opettelusta, hyppää mukaan!