Muskari, kuorot ja soitinryhmät

Torstaisin klo 10.30 – 11 muskari kokoontuu Mäntyristillä. Tervetuloa alle kouluikäiset lapset leikkimään ja laulamaan aikuisen kanssa! Muskari jatkuu syksyllä.

Perjantaisin klo 13 – 13.30 lasten lauluryhmä Vivace harjoittelee keskuskoulun Muksulassa. Tervetuloa mukaan 0 – 6. luokkalaiset tytöt ja pojat! Vivace jatkuu syksyllä.

Keskiviikkoisin klo 18 – 19.30 Vetelin kirkkokuoro harjoittelee Vetelin seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat! Jatkamme syksyllä.

Soittajia tarvitaan aina! Tule soittamaan yksin tai yhdessä muiden kanssa seurakunnan tilaisuuksiin! Keväisin pidämme Riemumessun ja siihen tarvitsemme soittajia mukaan. Voit tulla mukaan myös jumalanpalveluksiin tai muihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Seurakunnassamme toimii myös Suomalainen messu-projektikuoro. Seuraava esiintyminen on Halsuan kirkossa 23.9.2018. Tule mukaan! Lisätietoja: kanttori Minna Kalliokoski, p. 050-4455202 tai minna.kalliokoski@evl.fi.