Kirkkoherranvirasto, os. Räyringintie 10, 69730 TUNKKARI. Avoinna ma ja ti klo 9-12, muulloin p. 050 4455200.

Kirkkoherranvirasto

Aukioloajat ma-ti klo 9-12, sähköposti vetelin.seurakunta@evl.fi. Kaste- ja vihkivaraukset, tilavaraukset ja virkatodistukset. Siunausvaraukset, hautapaikkoihin ja hautojen hoitoon liittyvät asiat. Haudanhoitosopimus: uudet sopimukset ilmoittaa huhtikuun aikana taloustoimistoon p. 050 4455 201. Edellisvuoden voimassa olleet haudanhoitosopimukset laskuineen postitetaan toukokuun aikana.

Virastolla asioidessa on voimassa maskisuositus.

Virasto sijaitsee vanhan pappilan paikalla Tunkkarin kylällä. Nykyinen v. 1971 rakennettu tila toimii vain virastotilana. Kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto ja nuorisotoimisto sijaitsevat siellä sekä työntekijöiden työhuoneet. Kokoukset pidetään toistaiseksi seurakuntatalolla.

postilaatikko
viraston postilaatikko