lasimaalaus

Lähetystyö

Lähetystyö vie pelastussanomaa Jeesuksesta eteenpäin, maan ääriin saakka. Sitä tehdään tukemalla taloudellisesti ja rukouksin sekä yhteydenpidolla nimikkolähetteihin. Nimikkolähettejämme on Ville Melanen Venäjällä (Sleyn kautta), Sakari Heinonen Kyproksella (Kansanlähetyksen kautta) ja Katri Linnasalo, Papua-Uudessa-Guineassa (Wycliffe Raamatunkääntäjien työyhteydessä Lähetysseuran kautta). Nimikkokohteemme on Kisumun Kehitysvammaisten koulu Keniassa (Sleyn kautta). Nimikkotoiminnan lisäksi tuemme kolehdein ja keräyksin myös muiden kirkon lähetysjärjestöjen toimintaa.

Toimintaa

Lähetyslounaat järjestetään äitienpäivänä ja isänpäivänä seurakuntatalolla. Niiden tuotto käytetään lähetystyöhön. Kauneimmat joululaulut – tilaisuuksien kolehdit menevät lähetystyölle SLS:n kautta. Yhteismyyjäisissä on myyntipöytä lähetystyön hyväksi. SLEY:n lähetyspiiri kokoontuu Pulkkisessa talvikauden aikana joka toinen keskiviikko. Muilla kylillä pidetään yksittäisiä tilaisuuksia. Lähetysarpajaisia järjestetään tilaisuuksien yhteydessä ja noin joka toinen vuosi yli 1000:n arvan myyjäiset.

Lähetyksen alalle kaivataan vapaaehoisia. Ota yhteyttä lähetyssihteeriin tai lähetystyön vastaavaan Jaana Niiniseen ja liity toimimaan tai tukemaan lähetystyöntekijöitä rukouksin ja tilille lahjoituksin.

Seurakuntamme lähetyssihteerinä toimii Anja Saarikettu p. 044 278 3617.

 

Tästä linkistä SLEY:n nimikkolähettimme Ville Melasen sivuille:

https://www.taivaallinenlahja.fi/susanna-ja-ville-melanen

Tästä linkistä SLS:n nimikkolähettimme  Katri Linnasalon sivuille:

https://felm.suomenlahetysseura.fi/felm_personnel/linnasalo-katri/

Tästä linkistä Kansanlähetyksen nimikkolähettimme Sakari Heinosen sivuille:

http://suuressamukana.fi/lahetystyontekija/heinonen-sakari/