kollaasi seurakunnan toiminnasta

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vetelin seurakunnassa on tarjolla monenlaista toimintaa kaikenikäisille! Toivomme sinun löytävän täältä itsellesi sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan!

Erilaisista tapahtumista ja yksittäisistä tilaisuuksista löydät tietoa nettisivun yläpalkista "tapahtumat" ja etusivulta sekä seurakuntamme Facebook-sivulta.

Hautaan siunatut

Risto Tapani Kainu, 63v, Tapio Ilmari Luoma, 87v

Seurakunnan viikko

JUMALANPALVELUKSET

Su 3.3. klo 10 messu kirkossa, saarna Johannes Häkämies, lit. Parpala, Kalliokoski, Kaunisto, kirkkokuoro. Messu aloittaa Sleyn kk:n osaston raamattupäivän, tarjoilu ja päiväjuhla Mäntyristillä.

To 29.2. klo 18 Vetelin ja Kaustisen miesten raamattupiiri Mäntyristillä. 2. Kor.9, Parpala.

La 2.3. klo 12-16 Mäntyristillä Kuoleman kohtaaminen ja hyvä elämä, Jouko Heikkinen ja Parpala. Opetusaiheina: Miksi kuoleman kohtaaminen ja hautajaisiin osallistuminen on tärkeää ja hyödyllistä, Surun ja menetyksen kokeminen, Miten toimin omaisen ja ystävän saattajana, Kuolema: kristityn syntymäpäivä. Kahvit n. klo 14. Järj. srk ja Sley.

Su 3.3. messun jälkeen kirkkokahvit Mäntyristillä ja klo 12 alkaen raamattutunti, Johannes Häkämies: "Vertaus viinitarhan työntekijöistä". Riitta Kaariniemi ja Niko Hyppönen.

Ti 5.3. klo 20 miesten sähly urheilutalolla.

Ke 6.3. klo 7 aamuhartaus Järviradiossa, Pirkko Vikman. Klo 12 diakoniapiiri Pulkkisen-Haukilahden NS-talolla, Minna Kalliokoski, Klo 13 naisten raamattupiiri Räyringin rukoushuoneella, Niininen.

Musiikki ja kuorot

Ti 5.3. klo 18-19.30 rukouslauluharjoitukset Mäntyristillä

Tulossa su 17.3. klo 19 Rukouslauluilta kirkossa. Lauletaan rukouslauluja kuoron ja bändin kanssa. Psalmeja ja hiljaista rukousta.

Lapset ja perheet

Ke 6.3. klo 10-12 perhekerho Mäntyristillä

Muut

Tulossa: Vähällä vaivalla vihille! 24.4.24 on Vetelin seurakunnasa klo 15-21 vihkipäivä. Vihkimiset tunnin välein.

KESÄTÖITÄ tarjolla hautausmaalla nuorille ( v. 2008 synt. ja vanhemmat)! Laita vapaamuotoinen hakemuksesi (nimi, synt.aika, koulutus, työkokemus, yhteystietosi) 28.3.2024 mennesssä sp. merja.latomaa@evl.fi. Lisätied. p. 050 4455 201.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ti klo 9-12. Muina aikoina ota yhteyttä puhelimitse 050 4455 200 tai sähköpostilla vetelin.seurakunta@evl.fi.

Tulossa: Su 17.3. klo 10 messu Pulkkisen-Haukilahden ns-talolla. Pulkkisen kylän kirkkopyhä. Saarnapäivät: Pe 15.3. klo 18 Saarnapäivä Räyringin rukoushuoneella, Johannes Häkämies ja Hannu Kippo. Kahvit alussa. Su 17.3. klo 14 Saarnapäivä Räyringin rukoushuoneella, Markku Niemelä ja Hannu Läspä. Kahvit alussa.